[Gdańsk, okolice Dworca Głównego] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1988)
Przedstawia ul. Podwale Przedgrodzkie, przed Dworcem Głównym PKP w Gdańsku. Widok z wieży dworca w kierunku stoczni, 1988 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na postawie przedstawienia. Data ołówkiem na rewersie, aut. wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie