Meyerheim. - Baumgärtnerische Buchhandlung (Leipzig : Baumgärtner's Buchh., 1840)
Przedstawia portret w popiersiu malarza gdańskiego Friedrich Eduard Meyerheim (1808-1879).
U dołu pod kompozycją sygnatura wydawcy i miejsce wydania: Verlag v. Baumgärtner's Buchh., Leipzig.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Data powstania według tematu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Portrety -- Niemcy -- 19 w