Regulamin pracy dla robotników portowych w Gdyni i Gdańsku : wydany na podstawie art. 12 Rozporządzenia Prez. R. P. z dnia 27 października 1933 r. ([s.n.], 1946)
Afisz z regulaminem z dnia 17.06.1946 r.