Gdańsk i jego kąpieliska morskie. - Danziger Verkehrszentrale (Gdańsk : Danziger Verkehrszentrale e.V., 1939)
Folder z dwustronną składaną kartą prezentującą zabytki gdańskie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- wydawnictwa ilustrowane