[Afisz. Incipit] Obywatele miasta Wejherowa dnia 16 września ... odbędzie się wielki wiec protestacyjny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wiecu w związku z przemówieniem James Francis Byrnes.