[Afisz. Incipit] Obywatele miasta Wejherowa dnia 16 września ... odbędzie się wielki wiec protestacyjny ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wiecu w związku z przemówieniem James Francis Byrnes.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne