[Afisz teatralny] Janina Skowrońska-Feldmanowa - Westerplatte : Kronika siedmiu dni / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 9-10.08.1966 r. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Marian Kołodziej.