[Afisz teatralny] Janina Skowrońska-Feldmanowa - Westerplatte : Kronika siedmiu dni - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 9-10.08.1966 r. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Marian Kołodziej.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.