Spotkanie z muzyką. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z programem koncertu z 1956 r. Wykonawcy: Ludwika Madydowa - sopran, Henryk Kosmowski - tenor. Gra Orkiestra Symfoniczna Stoczni Gdańskiej, dyryguje Leonard Papke.