Spotkanie z muzyką. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z programem koncertu z 1956 r. Wykonawcy: Ludwika Madydowa - sopran, Henryk Kosmowski - tenor. Gra Orkiestra Symfoniczna Stoczni Gdańskiej, dyryguje Leonard Papke.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne; Afisze -- 1945-1990.