[Afisz. Incipit] Dnia 26.IV.1947 r. (sobota) ... odbędzie się koncert Zespołu Wojska Radzieckiego!!. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w Teatrze Miejskim.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.