[Afisz. Incipit:] Koncert estradowy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 10-11.12.1956 r. w sali zakładu domu kultury Stoczni Gdańskiej.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.