[Afisz. Incipit:] Straszny Dwór opera Stanisława Moniuszki ... / Studio Operowe Państwowej Filharmonii Bałtyckiej. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o spektaklu 16 i 23 września 1951 r. Studio Operowe Państwowej Filharmonii Bałtyckiej. Reżyseria: Wiktor Bregy.