Worte am Grabe der in der Stadt Buk in der Nacht vom 4. zum 5. Mai 1848 gefallenen Soldaten. (Wollstein : [s.n.], 1848)
Druk z mową pogrzebową wygłoszną na grobach żołnierzy w miejscowości Buk (woj. wielkopolskie).
Keywords: Buk (Polska ; gmina) -- 19 w. -- druki ulotne; Mowy pogrzebowe -- Polska -- 19 w