Chałupy : kaszubskie łodzie pod żaglami - Reszka, Zygmunt; Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1983)
Plakat. Na druku dwie łodzie rybackie pod żaglami.
Keywords: Chałupy (Polska) -- 1945-1990 -- plakaty; Plakaty -- 1970-2000.