[Afisz teatralny] Sofokles - Król Edyp / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 1.04.1976 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska.