[Afisz. Incipit:] Koło Dramatyczne "Płomyk" przy Tartaku L.P. w Kaliskach wystawi sztukę teatralną ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z pustymi miejscami na tytuł i miejsce wystawienia sztuki.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Starogard Gdański (woj. pomorskie); Afisz