W ramach "Tygodnia Miłosierdzia" Gdyński Okręg "Caritas" urządza... (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inform. o Wielkiej Wencie 13.10.1946 w Restauracji Centralnej.
Keywords: Caritas Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Restauracje -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne