[Afisz. Incipit:] Zgaduj Zgadula na wesoło Udział biorą Artyści Opery Bałtyckiej Konkurs z nagrodami poprowadzi Erik Kulm ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wydarzeniu 15.10.1955 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Imprezy kulturalne; Widowisko; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz