Joseph Monsalvatje Ex-Libris : Parsival 3 Auszug (schluss scene) Höchsten Heiles Wunder Erlösung dem Erlöser! / Ade. - Ade, Mathilde (1877-1953) ([wydawca nieznany], 1898)
Przedstawia stojącego Parsivala z kielichem w jednej ręce i włócznią w drugiej opierającego nogę na leżącej kobiecie, nad nim gołąbek z gałązką w dziobie. Napis u góry: Joseph Monsalvatje, u dołu: Ex Libris, niżej: Parsival 3 Auszug (schluss scene) Höchsten Heiles Wunder Erlösung dem Erlöser! Sygnatura artystki w obrębie kompozycji.