3 maja 1791 - 3 maja 1981 / projekt Marcin Mroszczak, foto Zbigniew Kapuścik. - Mroszczak, Marcin (1950- ). (Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, 1981)
Plakat z okazji rocznicy uchwalenia Konstutucji 3 maja. Na druku gałązka z liśćmi, wśród nich dwa biało-czerwone.