[Afisz. Incipit] Do Kierownictwa i Komitetów Rodzicielskich ... informacje o wycieczkach szkolnych organizowanych w 1966 roku / Polskie Biuro Podróży "Orbis". ([wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący z propozycjami wycieczek.