Zapisy na rok szkolny 1959/60. (Gdańsk : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do Państwowego Korespondencyjnego Licuem Ogólnokształcącego w Gdańsku-Wrzeszczu (tzw. Topolówka).
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne