[Afisz teatralny. Incipit:] Świętoszek komedia w 5 akatch Moliera w przekładzie T. Boya-Żeleńskiego / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu 21.03.1951 r. Reżyseria: Jerzy Walden.