Przyszła siedziba kapitanatu portu w Porcie Północnym w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia kapitanat Portu Północnego w Gdańsku w budowie, 1979 r.