Oblicza globalizacji Grzegorz Bajorek et al. ; wstęp Michał Bartosz Mojski. - Mojski, Michał Bartosz (1979- ).; Bajorek, Grzegorz (Niezależna Inicjatywa Naukowa Studentów Paradygmat, 2002)
Płyta zawiera zapis czterech seminariów zorganizowanych przez koło studentów Niezależna Inicjatywa Naukowa Paradygmat na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego : Bezdroża terroryzmu, Idee nowego tysiąclecia, Jak przekonać wyborcę, czyli meandry socjotechniki oraz Wyzwania cyberdemokracji.