Oblicza globalizacji - Mojski, Michał Bartosz (1979- ).; Bajorek, Grzegorz (Warszawa : Niezależna Inicjatywa Naukowa Studentów Paradygmat, 2002)
Płyta zawiera zapis czterech seminariów zorganizowanych przez koło studentów Niezależna Inicjatywa Naukowa Paradygmat na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego : Bezdroża terroryzmu, Idee nowego tysiąclecia, Jak przekonać wyborcę, czyli meandry socjotechniki oraz Wyzwania cyberdemokracji.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Zalecana rozdzielczość 800x600; Kodowanie: środkowoeuropejski (Windows) ; Prezentacja została napisana dla przeglądarki Internet Explorer obsługującej Flash 5.0.
Keywords: Demokracja elektroniczna; Idee polityczne -- 1990-.; Inżynieria społeczna -- 1990- -- konferencje; Terroryzm -- 1990- -- konferencje