Edukacja 2004 informator multimedialny. - Agora (Warszawa). (Warszawa : Agora, 2004)
Zawiera katalog studiów wyższych, studiów podyplomowych i szkół policealnych z terenu całego kraju oraz przewodnik po ośrodkach akademickich.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Komputer PC klasy Pentium, 32 MB RAM, Windows 98/2000/XP.
Keywords: Szkoły policealne -- Polska -- 1990- -- wydawnictwa informacyjne; Uniwersytety i uczelnie -- Polska -- 1990- -- wydawnictwa informacyjne; Miasta -- Polska -- 1990- -- wydawnictwa informacyjne; Informatory -- 1990-.