Aus blühendstem Leben und schaffenfrohester Arbeit [...]. ([S.l. : s.n.], 1925)
Gdański druk okolicznościowy z inf. o śmierci Gustave Witt.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne