Gdańsk, wiadukt Błędnik i al. Zwycięstwa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia widok ogólny na wiadukt Błędnik i Aleję Zwycięstwa w Gdańsku, ujęcie z wieżowca "Zieleniak", 1979 rok.