Ex Libris Rudi Biermer P. B. - Bürck, Paul (1878-1947) (1906)
Przedstawia wędrowca stojącego na tle krajobrazu wysokogórskiego. U dołu napis: Ex Libris Rudi Biermer. Sygn. aut. P. B. i data 06 w obrębie kompoz.