"Kein Waschtag mehr" : "Die Wäscherei der Hausfrau" / Leo Prag. (s.n., 1924)
Ulotka reklamująca pralnię Leo Prag Dampfwäscherei, która znajdowała się w przedwojennym Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Bosseweg 4 (Siedlicka).