[Afisz teatralny] Arthur L. Kopit - O mój tato, biedny tato, mama powiesiła cię w szafie na śmierć, a mnie się serce kraje na ćwierć - Bunsch, Ali (1925-1985).; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 25.02.1967 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Piotr Paradowski, scenografia zespołowa, opracowanie muzyczne: Jerzy Michalak.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.