Formular Der Intimation Königlicher Kröhnung, So am Festtage S. Michaelis von den Cantzeln der Gemeine soll publiciret werden. - Gdańsk (Polska). Stadtrat ([Danzig] : [drukarz nieznany], 1669)
Rozporządzenie Rady Miasta Gdańska.
Miejsce wydania na podstawie katalogu historycznego PAN BG.
Estr. XV-XVIII
BVB online
BN Pol online
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Michał Korybut Wiśniowiecki -- (król Polski ; -- 1640-1673).; Akty prawne -- Polska -- Gdańsk -- 17 w