Zawody modeli rakietowych / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia chłopców biorących udział w zawodach modeli rakietowych w Pruszczu Gdańskim, 1979 r.