Zawody modeli rakietowych - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia chłopców biorących udział w zawodach modeli rakietowych w Pruszczu Gdańskim, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Wśród młodzieży dużą popularnością cieszy się modelarstwo rakietowe.
Tytuł pod zdjęciem.
Keywords: Konkursy -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945- -- fotografie