Städtisches Sparkassengebäude Milchkannengasse. Wasserseite - Rückwardt, Hermann (1845-1919). (Berlin : Lichtdruck und Verlag von Hermann Rückwardt, 1889)
Przedstawia gmach Miejskiej Kasy Oszczędnościowej, ujęcie od strony Motławy, ok. 1889 r.
Seria III.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- fotografie