Ex Libris Cees En Fieke Bunnik-Haakman - Zwiers, Wim (1922-2019); Bunnik, Cees.; Bunnik, Fieke ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1949)
Na tle kobieta zmieniająca się w drzewo na tle antycznego krajobrazu. Napis u góry i na dole: Ex Libris Cees En Fieke Bunnik-Haakman.
Na odwrocie nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.