[Afisz. Incipit] We wtorek, dnia 7 grudnia 1948 roku ... Tadeusz Meissner kapitan Żeglugi Wielkiej omówi ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o spotkaniu w sali teatru Miejskiego w Gdańsku-Wrzeszczu.