Kommers Zeitung : zum Abiturium am 7 ten März 1907. ([Danzig : s.n.], 1907)
Publikacja związana z Realgymnasium St. Johann in Danzig.
Opis wg okł.
Miejse i r. wyd. wg: Historia Gdańska / pod red. Edmunda Cieślaka, T. 5: Bibliografia Gdańska. Sopot, 1997
Keywords: Edukacja -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła