[Afisz. Incipit:] Sekcja Sportowo-Motorowa przy Z.Z.T. w Gdyni urządza ... trójmecz motocyklowy W.K.S. "Legia" Warszawa - R.K.M. Rybnik - S.S.M. Gdynia. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu na stadionie miejskim w Gdyni 18.07.1948 r.