Verordnung = Paliepimas = Rozporządzenie / Hindenburg. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) (s.n.], 1915)
Rozporządzenie głównodowodzącego wschodu feldmarszałka von Hindenburga dot. przesyłania pieniędzy do wrogich Niemcom państw z 28.07.1914 r.