Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej ... ustalone zostały normy zaludnienia ... / M. Tomaszewski. - Tomaszewski, Mieczysław ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz z treścią obwieszczenia z 17.09.1951 r.