H. A. J. Baanders / B. Bramanti. - Bramanti, Bruno (1897-1957) (1953)
W ozdobnej prostokątnej ramce dziewczyna w zbroi z chorągwią w ręku, u dołu na ramie napis: H. A. J. Baanders, nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.