Ex Libris Koła Miłośników Ekslibrisu w Krakowie / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1974)
Dwa lecące ptaki, dookoła napis: Ex Libris Koła Miłośników Ekslibrisu w Krakowie. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, symbol techniki graficznej i data.