[Afisz teatralny] Max Frisch - Biedermann i podpalacze = [Biedermann und die Brandstifter] - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny informujący o premierze 29.11.1975 r. Scena Kameralna Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Różewicz, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.