[Afisz. Incipit] Bieg narodowy na obszarze całego województwa gdańskiego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o biegu 15.04.1951 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.