Korczakowski dialog z dzieckiem : inspiracje filozoficzne / Anna Kamińska. - Kamińska, Anna (1973- ).
Zakres i treść: dialog i dialogika, asymetryczność relacji z dzieckiem, twarz, prawda dialogiczna, macierzyństwo Korczaka.