Ex Libris Benedykta Binkowskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1949)
W owalnym obramowaniu z napisem: Ex Libris Benedykta Binkowskiego, krajobraz górski ze słońcem oświetlającym chatę i lasek świerkowy. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.