Ex Libris Jerzy Harasymowicz / Tyrsus Wenhrynowicz. - Wenhrynowicz, Tyrsus (1924-2002) (1980)
Na tle okna witrażowego krzyż z Jezusem Ukrzyżowanym, niżej Pegaz, napis: Ex Libris Jerzy Harasymowicz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.